Antanas Bonchev

My motto is: "Do everything you can to please the audience - everywhere and always!" My musical inspiration comes from R & B, soul, funk and jazz, but also good old Rock 'n Roll and classic pop songs makes my heart beat faster.

Antanas' muzikale leven begon toen hij vijf jaar oud was. Zijn moeder gaf hem zangles en hij wilde altijd voor haar zingen wanneer ze haar lessen aan het oefenen was thuis. Als kleine jongen was hij meer geinteresseerd in muziekwinkels dan speelgoedwinkels en op zijn zesde begon hij met het bespelen van de viool en piano. Zijn muziekcarriere ontwikkelde zich en hij studeerde af van de High School of Music in Burgas. Al op zestienjarige leeftijd trad hij op met verschillende pop bandjes en muzikanten uit zijn geboorteplaats.

Hij tourde met zijn band door Scandinavie en de Alpen totdat hij na een aantal jaar zijn band verliet en doorging als piano entertainer. Antanas trad op in Nederland, de Nederlandse Antillen, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast trad hij op aan boord van verschillende cruiseschepen. Sinds 2009 is Amsterdam zijn thuisbasis en werkt hij als piano entertainer op veel verschillende locaties in Nederland. 

Antanas wordt extreem gelukkig van zingen en piano spelen. Zijn motto is dan ook: ''Do everything you can to please the audience – everywhere and always!”
Zijn muzikale inspiratie komt van R&B, soul, funk and jazz, maar ook good old Rock 'n Roll en klassieke pop nummer zorgen ervoor dat zijn hart sneller begint te kloppen!

Terug naar artiesten

Vind ons ook leuk!

Wees als eerste op de hoogte via onze socials